Kundservice

Ångerrätt & returer

Ångerrätt

Du har alltid 14 dagars bytesrätt/ångerrätt på samtliga varor från det att du mottagit varan (dvs då paketet hämtats ut av dig på ditt utlämningsställe eller brevet/paketet kommit hem till dig). För att din retur ska gå så smidigt som möjligt rekommenderar vi dig att kontakta oss innan du returnerar din vara, t.ex. på mail info@hairstory.se alt. vår chatt, så bistår vi dig med information om hur du enklast går till väga för att returnera varan. Varan skickas därefter tillbaka till oss i originalförpackning tillsammans med eventuella originalhandlingar. Varan måste vara i nyskick och oanvänd, men du har rätt att försiktigt undersöka varan. Du betalar själv kostnaden för returfrakten. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av oss. Ångerrätten gäller inte för kundanpassade produkter. I det fall du beställt produkter av detta slag kommer vi, innan din beställning behandlas, att skicka ut ett separat mail och be om ditt skriftliga samtycke till att ångerrätten inte gäller för dessa produkter. Efter att vi har mottagit och kontrollerat varan så återför vi aktuellt belopp till ditt konto senast inom 30 dagar.

Reklamationer

Enligt Konsumentköplagen har du 3 år på dig att reklamera en vara du köpt. Kontrollera alltid att varan är felfri när du tar emot varan. En vara kan reklameras om varan har fabrikationsfel eller på annat sätt är defekt. För snabb och smidig hantering vid eventuell transportskada rekommenderar vi dig att anmäla detta direkt till speditören vid mottagandet av varan. Skulle varan vara skadad eller på annat sätt defekt eller om du fått fel vara/ fel antal så rekommenderar vi dig att så snart som möjligt kontakta oss t.ex. på mail info@hairstory.se .Så bistår vi dig med information om hur du enklast går till väga för att reklamera varan. Vi står för fraktkostnader och skickar dig ett adresskort/fraktsedel så att du kostnadsfritt kan returnera den felaktiga varan. Varor som återsändes mot postförskott eller efterkrav utlöses inte av oss.

Ej uthämtade paket

För alla paket som inte löses ut förbehåller vi oss rätten att debitera dig kostnader för returfrakt, expeditionsavgift och hanteringsavgift, för närvarande 299 kr

Felleverans

Om du har fått fel vara så kontakta oss på info@hairstory.se så hjälper vi dig att returnera varan. Vi står naturligtvis för returfrakten.