Hårguiden / Dölj hårutväxten med Retouch.Me

Den här veckan uppmärksammar vi hårutväxt

Sprayfärgerna kan vara toppen att ha i hårbotten, inte bara för att dölja en utväxt utan även för att få håret att se fylligare ut och få ner hårfästet något. Men fantastisk effekt får du inte av alla sprayer.

Viktigt när man väljer sprayfärg – det skiljer sig mycket i kvaliteten mellan olika varumärken och den som vi har utsett till bäst i test är Kevin Murphys Retouch.Me.

Den är lätt att jobba med, ger lite textur och volym utan att den sätter sig i huden mer än nödvändigt. En stor favorit hos oss som vi varmt rekommenderar.

Gnugga gärna med fingrarna och torka enkelt bort om du får på oönskade områden med en bomullstuss med sminkborttagning eller ansiktskräm.

Det som händer om du har en dålig spray är att det smular partiklar i ditt ansikte och det händer inte bara när man sprayar utan även när du rör vid håret. Det kan verkligen ställa till det så att man blir tvungen att tvätta håret på nytt och sminka om sig.

Vi har testat alla färger i Retouch.me serien och samtliga sprayer bockar av alla boxar och att de ger glans på köpet är en välkommen bonus.

Rekommendationer

Kevin Murphy
212 kr

Fler tips