Shampoo 50ml

81 kr

ColorMotion+ Color Protection Shampoo motverkar att färgen mattas av och tar den färgvårdande effekten till en helt ny nivå. Hjälper till att kapsla in färgen och bevarar samtidigt hårets mjukhet och glans. Schampot är berikat med extra antioxidanter för att förbättra skyddet mot fria radikaler. Schampot har en genomskinlig formula som bildar ett lyxigt lödder och gör håret mjukt och smidigt. Upp till 8 veckors skydd av färgen*, starkare hår från rot till topp**.

1-3 dagar leveranstid

ColorMotion+ Color Protection Shampoo motverkar att färgen mattas av och tar den färgvårdande effekten till en helt ny nivå. Hjälper till att kapsla in färgen och bevarar samtidigt hårets mjukhet och glans. Schampot är berikat med extra antioxidanter för att förbättra skyddet mot fria radikaler. Schampot har en genomskinlig formula som bildar ett lyxigt lödder och gör håret mjukt och smidigt. Upp till 8 veckors skydd av färgen*, starkare hår från rot till topp**. Applicera schampot genom att massera in det i hår och hårbotten, skölj väl och fortsätt sedan din vårdande hårvårdsrutin med balsam och inpackning. Regelbunden användning av ColorMotion+-hårvårdsrutinen förbättrar kvaliteteten hos det färgade håret på tre områden som är extra viktiga för färgat hår: skydd av hårfärgen, livfull glans, starkare hår. Fantastisk hårkvalitet för vacker hårfärg.

Huvudfunktioner och fördelar:

– Hjälper till att kapsla in färgen och bevarar samtidigt hårets mjukhet och glans

– Genomskinlig formula som ger ett lyxigt lödder och gör håret mjukt och smidigt

– Upp till 8 veckors färgskydd*, starkare hår från rot till topp**

– Regelbunden användning av ColorMotion+ förbättrar kvaliteteten hos färgat hår på tre områden: skydd av hårfärgen, livfull glans, starkare hår.

*Vid användning av Structure+-inpackningen **Vid användning av Structure+-inpackningen vs. ingen behandling

Vikt 0,65 kg

Relaterade produkter

Andra tips