Heat Spray 150ml

268 kr

Ge skydd och blänkande glans åt håret med Sebastian Professional Trilliant spray.

1-3 dagar leveranstid

Sebastian Professional Trilliant hårspray

Ge skydd och blänkande glans åt håret med Sebastian Professional Trilliant spray. Denna lätta hårspray innehåller bergkristallextrakt och vårdar lätt håret för att ge det extra glans. Sebastians spray ger värmeskydd åt håret, samtidigt som det skapar volym och strålande glans.

Fördelar:

– Professionellt glanshårspray för alla hårtyper

– Ultralätt vård och värmeskydd

– Bergkristallextrakt och glanskomplex för en strålande glans

– En del av Sebastians ikoniska glanskollektion

Resultat:

Skyddat och glansigt hår

Användning:

Skaka Sebastian Trilliant sprayen för att blanda den och aktivera Trilliant-komplexet.Spraya på fuktigt hår strax innan föning för otrolig volym och strålande glans.För värmeskydd och slät glans, använd sparsamt på torrt hår med värmeredskap.

Sebastian Professional ger stylister nya produkter, verktyg och tekniker som förenklar och löser de utmaningar som frisörer stöter på dagligen. Sebastian uppfann krustången och den första halvpermanenta, ammoniakfria hårfärgen Cellophanes, det första våta gelen, samt den första kombinerade vårdande och stylande medlet Potion 9. Sebastian Professionals grundades av stylisten från Los Angeles Geri Cusenza på principen om oräddhet. En hunger för innovation och önskan att förändra hur man gör saker på har alltid varit Sebastians uppdrag i livet. Sebastian inspirerar artisten i varje stylist med nya tekniker, erbjuder nya, professionella styling och hårvårdsprodukter för nya frisyrer.

Vikt 0,19 kg

Relaterade produkter

Andra tips