Volupt Spray 150ml

268 kr

Denna professionella hårprodukt med rotlyftsteknologi ger maximal volym åt håret, samtidigt som det gör sensuellt mjukt.

1-3 dagar leveranstid

Sebastian Professional Volupt hårspray
Uppnå långvarig hög volym med Sebastian Professional Volupt spray. Denna professionella hårprodukt med rotlyftsteknologi ger maximal volym åt håret, samtidigt som det gör sensuellt mjukt. Volupt spraygel med tvåfasformula hjälper till att skapa en fyllig frisyr med extra volym och utan klibbighet.
Benefit:
– Professionellt volymgivande spraygel för alla hårtyper
– Med dämpande partikelteknologi för stor volym
– Gör håret mjukt och smidigt utan att klibba
Resultat:
Långvarig volym

Sebastian Professional ger stylister nya produkter, verktyg och tekniker som förenklar och löser de utmaningar som frisörer stöter på dagligen. Sebastian uppfann krustången och den första halvpermanenta, ammoniakfria hårfärgen Cellophanes, det första våta gelen, samt den första kombinerade vårdande och stylande medlet Potion 9. Sebastian Professionals grundades av stylisten från Los Angeles Geri Cusenza på principen om oräddhet. En hunger för innovation och önskan att förändra hur man gör saker på har alltid varit Sebastians uppdrag i livet. Sebastian inspirerar artisten i varje stylist med nya tekniker, erbjuder nya, professionella styling och hårvårdsprodukter för nya frisyrer.

Vikt 0,195 kg

Relaterade produkter

Andra tips