Thickey Foam 190ml

268 kr

Detta hårstylingskum passar speciellt bra för tunt hår tack vare dess volymgivande effekt och flexibla, lätta stadga.

1-3 dagar leveranstid

Sebastian Professional Thickefy Mousse för tunt hår

Skapa känslan och looken av naturligt tjockt hår med volym med hjälp av Sebastian Professional Thickefy-skum. Denna professionella styler har en vätska till skum-teknik som ökar hårets volym för långvarig men formbar stadga. En-pumps-formulan i Sebastian skummet ger fylligare och vårdat hår samtidigt som det håller tunt hår på plats. Detta hårstylingskum passar speciellt bra för tunt hår tack vare dess volymgivande effekt och flexibla, lätta stadga.

Fördelar:

– Professionellt hårstylingskum för tunt hår

– Viktlös hårstadga för frisyrer med volym

– Långvarig och flexibel stadga

Resultat:

Hår med volym utan att tynga ner

Användning:

Applicera Sebastian Thickefy-skum i fuktigt hår från hårbotten ut mot topparna och föna torrt för en viktlös frisyr.Kläm in Thickefy-skum i torrt hår för extra struktur och stadga.Fixera håret för ultimat fyllnad och volym.

Sebastian Professional ger stylister nya produkter, verktyg och tekniker som förenklar och löser de utmaningar som frisörer stöter på dagligen. Sebastian uppfann krustången och den första halvpermanenta, ammoniakfria hårfärgen Cellophanes, det första våta gelen, samt den första kombinerade vårdande och stylande medlet Potion 9. Sebastian Professionals grundades av stylisten från Los Angeles Geri Cusenza på principen om oräddhet. En hunger för innovation och önskan att förändra hur man gör saker på har alltid varit Sebastians uppdrag i livet. Sebastian inspirerar artisten i varje stylist med nya tekniker, erbjuder nya, professionella styling och hårvårdsprodukter för nya frisyrer.

Vikt 0,505 kg

Relaterade produkter

Andra tips