Texturizer 150ml

268 kr

Denna flexibla, flytande gel för fyllighet skapar separation för rakt hår och ger ytterligare spänst och definition åt lockigt hår.

1-3 dagar leveranstid

Sebastian Professional Texturizer flytande hårgel
Boosta hårets naturliga energi med tonad struktur genom att använda Sebastian Professional Texturizer. Denna flexibla, flytande gel för fyllighet skapar separation för rakt hår och ger ytterligare spänst och definition åt lockigt hår. Sebastians stylinggel innehåller väte och sojaproteiner och möjliggör formandet av individuella slingor i rakt och lockigt hår, ger fyllighet åt håret och omdefinierar hårets struktur.
Fördelar:
– Professionellt strukturerande flytande gel för alla hårtyper
– Ger flexibel stadga och strukturerad definition
– Ger fyllighet åt lockigt eller rakt hår
Result:
Energifyllt hår med tonad struktur

Användning:
Applicera Sebastian Texturizer-gel i fuktigt hår.Lufttorka eller föna med en diffuser för att förstärka och definiera naturliga vågor och lockar.Forma och locka i fuktigt eller torrt hår för önskad struktur.Passar alla hårtyper.

Sebastian Professional ger stylister nya produkter, verktyg och tekniker som förenklar och löser de utmaningar som frisörer stöter på dagligen. Sebastian uppfann krustången och den första halvpermanenta, ammoniakfria hårfärgen Cellophanes, det första våta gelen, samt den första kombinerade vårdande och stylande medlet Potion 9. Sebastian Professionals grundades av stylisten från Los Angeles Geri Cusenza på principen om oräddhet. En hunger för innovation och önskan att förändra hur man gör saker på har alltid varit Sebastians uppdrag i livet. Sebastian inspirerar artisten i varje stylist med nya tekniker, erbjuder nya, professionella styling och hårvårdsprodukter för nya frisyrer.

Vikt 0,2 kg

Relaterade produkter

Andra tips