Texture Maker 150ml

268 kr

Sebastians hårstrukturerare är berikad med havssaltkristaller och ger medel stadga och en matt finish, samt gör det möjligt att skapa alla slags frisyrer.

1-3 dagar leveranstid

Sebastian Professional Texture Maker hårspray
Skapa en strukturerad look med Sebastian Professional Texture Maker. Denna professionella hårspray med en lätt formula gör håret fylligare och ger en mångsidig och omformningsbar struktur. Sebastians hårstrukturerare är berikad med havssaltkristaller och ger medel stadga och en matt finish, samt gör det möjligt att skapa alla slags frisyrer.

Benefits:
– Professionell strukturerande hårspray utan aerosol för alla hårtyper
– Mångsidig och lätt struktur
– Med havssaltkristaller för matt finish med medel stadga
Resultat:
Lätt och omformningsbar hårstruktur
Användning:
Spraya Sebastian Texture Maker i vått hår före föning för stadga och rufsig struktur.Spraya på torrt hår och forma med händerna för extrem, omformningsbar struktur.

Sebastian Professional ger stylister nya produkter, verktyg och tekniker som förenklar och löser de utmaningar som frisörer stöter på dagligen. Sebastian uppfann krustången och den första halvpermanenta, ammoniakfria hårfärgen Cellophanes, det första våta gelen, samt den första kombinerade vårdande och stylande medlet Potion 9. Sebastian Professionals grundades av stylisten från Los Angeles Geri Cusenza på principen om oräddhet. En hunger för innovation och önskan att förändra hur man gör saker på har alltid varit Sebastians uppdrag i livet. Sebastian inspirerar artisten i varje stylist med nya tekniker, erbjuder nya, professionella styling och hårvårdsprodukter för nya frisyrer.

Vikt 0,2 kg

Relaterade produkter

Andra tips