Shaper Zero Gravity 400ml

268 kr

Sebastian hårspray ger silkeslen finish och flexibel stadga åt alla frisyrer.

1-3 dagar leveranstid

Sebastian Professional Shaper Zero Gravity hårspray

Skapa en beröringsbar frisyr med rörlighet med Sebastian Professional Shaper Zero Gravity. Denna snabbtorkande, borstbara hårspray ger lätt kontroll som trotsar tyngdkraften och garanterar en så lätt stadga att du knappt vet att den är där. Sebastian hårspray ger silkeslen finish och flexibel stadga åt alla frisyrer. Denna professionella hårspray är idealisk för tunt hår, men fungerar väl för alla hårtyper och ger enkel kontroll.

Fördelar:

– Hårspray med lätt till medelstark stadga, för alla hårtyper

– Viktlös och enkel kontroll för rörlig frisyr

– Lätt att borsta ur

– Rekommenderas speciellt för tunt hår

Resultat:

Lätt kontroll och flexibel stadga

Användning:

Spraya Sebastian Shaper Zero Gravity på torrt hår för ultralätt, flexibel stadga.Spraya på i skikt under stylingprocessen för att öka stadgan.

Sebastian Professional ger stylister nya produkter, verktyg och tekniker som förenklar och löser de utmaningar som frisörer stöter på dagligen. Sebastian uppfann krustången och den första halvpermanenta, ammoniakfria hårfärgen Cellophanes, det första våta gelen, samt den första kombinerade vårdande och stylande medlet Potion 9. Sebastian Professionals grundades av stylisten från Los Angeles Geri Cusenza på principen om oräddhet. En hunger för innovation och önskan att förändra hur man gör saker på har alltid varit Sebastians uppdrag i livet. Sebastian inspirerar artisten i varje stylist med nya tekniker, erbjuder nya, professionella styling och hårvårdsprodukter för nya frisyrer.

Vikt 0,45 kg

Relaterade produkter

Andra tips