Shaper Fierce 400ml

268 kr

Sebastian Shaper Fierce gör det möjligt att forma håret på alla möjliga sätt för en ultrastark stadga som håller hela dagen.

1-3 dagar leveranstid

Sebastian Professional Shaper Fierce hårspray
Få håret att hållas som du vill med Sebastian Professional Shaper Fierce. Denna professionella hårspray med extra styrka ger en stark och pålitlig stadga i alla situationer. Sebastian Shaper Fierce gör det möjligt att forma håret på alla möjliga sätt för en ultrastark stadga som håller hela dagen. Sebastians efterbehandlingsspray är speciellt lämpligt för medelgrova till grova hårstrukturer och bevarar deras volym och frisyr.
Fördelar:
– Den legendariska hårsprayen med stark stadga som håller.
– Professionellt efterbehandlingsspray med ultrahård stadga
– Rekommenderas för medelgrova till grova strukturer.
Resultat:
Ultrastark stadga
Användning:
Spraya Sebastian Shaper Fierce i torrt hår för att fixera och styla på plats.Lackera håret platt eller använd för att bygga upp en vågad form.
Sebastian Professional ger stylister nya produkter, verktyg och tekniker som förenklar och löser de utmaningar som frisörer stöter på dagligen. Sebastian uppfann krustången och den första halvpermanenta, ammoniakfria hårfärgen Cellophanes, det första våta gelen, samt den första kombinerade vårdande och stylande medlet Potion 9. Sebastian Professionals grundades av stylisten från Los Angeles Geri Cusenza på principen om oräddhet. En hunger för innovation och önskan att förändra hur man gör saker på har alltid varit Sebastians uppdrag i livet. Sebastian inspirerar artisten i varje stylist med nya tekniker, erbjuder nya, professionella styling och hårvårdsprodukter för nya frisyrer.

Vikt 0,45 kg

Relaterade produkter

Andra tips