SEB Penetraitt Shampoo 50ml

59 kr

Denna professionella hårprodukt med aktivt räddningssystem penetrerar håret på djupet och hjälper till att avlägsna orenheter och minska slitage. Sebastians reparerande schampo stärker håret mot skador från kemiska behandlingar, värme och miljöfaktorer.

1-3 dagar leveranstid

Sebastian Professional Penetraitt schampo
Rengör och stärk skadat hår med Sebastian Professional Penetraitt schampo. Denna professionella hårprodukt med aktivt räddningssystem penetrerar håret på djupet och hjälper till att avlägsna orenheter och minska slitage. Sebastians reparerande schampo stärker håret mot skador från kemiska behandlingar, värme och miljöfaktorer. Det gör stressat hår rent, mjukt och spänstigt och rekommenderas för att förbättra glans och färgintensitet i färgbehandlat hår.

Benefits:
– Stärkande schampo för stressat, skadat och färgat hår
– Skyddar håret mot stress från kemikalier och värmeskada
– Djupt reparerande för superstark och silkesmjuk frisyr
– Färgsäker, professionell hårvårdsprodukt

Resultat:
Glansigt, starkt och stressfritt hår

Användning:
Massera in Sebastian Penetraitt schampo i vått hår för att aktivera ett rikt lödder, skölj ordentligt.Upprepa efter behov.
Sebastian Professional ger stylister nya produkter, verktyg och tekniker som förenklar och löser de utmaningar som frisörer stöter på dagligen. Sebastian uppfann krustången och den första halvpermanenta, ammoniakfria hårfärgen Cellophanes, det första våta gelen, samt den första kombinerade vårdande och stylande medlet Potion 9. Sebastian Professionals grundades av stylisten från Los Angeles Geri Cusenza på principen om oräddhet. En hunger för innovation och önskan att förändra hur man gör saker på har alltid varit Sebastians uppdrag i livet. Sebastian inspirerar artisten i varje stylist med nya tekniker, erbjuder nya, professionella styling och hårvårdsprodukter för nya frisyrer.

Vikt 0,65 kg

Relaterade produkter

Andra tips