Mousse Forte 200ml

268 kr

Sebastians stylingmousse med dess anti-frisseffekt hjälper till att stärka och kontrollera vågor och lockar samtidigt som det skyddar håret mot värmeskada.

1-3 dagar leveranstid

Sebastian Professional Mousse Forte för lockigt hår
Definiera och skydda lockar och vågor med Sebastian Professional Mousse Forte. Denna professionella stylingprodukt ger stark stadga och volymboost åt lockigt hår, och gör att det känns mjukt. Sebastians stylingmousse med dess anti-frisseffekt hjälper till att stärka och kontrollera vågor och lockar samtidigt som det skyddar håret mot värmeskada.
Fördelar:
– Stylingmousse med stark stadga för lockigt hår
– Volymboost
– Långvarig frisskontroll
– Med UV-skydd
Resultat:
Stark stadga och lockar med volym
Användning:
Applicera Sebastian Mousse Forte i fuktigt hår.Lufttorka eller föna med en diffuser för att betona vågor och lockar.Föna för långvarig volym och stadga.
Sebastian Professional ger stylister nya produkter, verktyg och tekniker som förenklar och löser de utmaningar som frisörer stöter på dagligen. Sebastian uppfann krustången och den första halvpermanenta, ammoniakfria hårfärgen Cellophanes, det första våta gelen, samt den första kombinerade vårdande och stylande medlet Potion 9. Sebastian Professionals grundades av stylisten från Los Angeles Geri Cusenza på principen om oräddhet. En hunger för innovation och önskan att förändra hur man gör saker på har alltid varit Sebastians uppdrag i livet. Sebastian inspirerar artisten i varje stylist med nya tekniker, erbjuder nya, professionella styling och hårvårdsprodukter för nya frisyrer.

Vikt 0,235 kg

Relaterade produkter

Andra tips