Matte Putty 75ml

268 kr

Sebastians mjuka strukturerare återfuktar håret och gör det mjukt med en mjuk stadga åt alla hårlängder.

1-3 dagar leveranstid

Sebastian Professional Matte Putty hårpasta
Ge håret en matt look utan torrhet med Sebastian Professional Matte Putty. Denna pudriga cement är mjuk på insidan och böjlig på utsidan och möjliggör skapandet av alla slags frisyrer med en matt finish. Sebastians mjuka strukturerare återfuktar håret och gör det mjukt med en mjuk stadga åt alla hårlängder.
Fördelar:
– Mjuk, torr, professionell strukturerare för alla hårtyper
– Formbar, pudrig pasta för en matt finish
– Återfuktande känsla med mjuk stadga
Resultat:
Matt look med mjuk stadga
Användning:
Gnid in Sebastian Matte Putty-pasta i händerna och forma i torrt hår.Använd fingrarna för en rufsigare separation.Lägg på så många lager du vill. Styla för att få textur.
Sebastian Professional ger stylister nya produkter, verktyg och tekniker som förenklar och löser de utmaningar som frisörer stöter på dagligen. Sebastian uppfann krustången och den första halvpermanenta, ammoniakfria hårfärgen Cellophanes, det första våta gelen, samt den första kombinerade vårdande och stylande medlet Potion 9. Sebastian Professionals grundades av stylisten från Los Angeles Geri Cusenza på principen om oräddhet. En hunger för innovation och önskan att förändra hur man gör saker på har alltid varit Sebastians uppdrag i livet. Sebastian inspirerar artisten i varje stylist med nya tekniker, erbjuder nya, professionella styling och hårvårdsprodukter för nya frisyrer.

Vikt 0,13 kg

Relaterade produkter

Andra tips