Drynamic Shampoo 212ml

268 kr

Sebastian aerosol torrschampo avlägsnar överflödig olja vid rötterna och är redo att användas när som helst och var som helst.

1-3 dagar leveranstid

Sebastian Professional Drynamic+ torrschampo
Fräscha omedelbart upp håret och styla med Sebastian Professional Dynamic torrschampo. Med en revolutionerande formula ger denna professionella stylingprodukt struktur och skapar nya stylingmöjligheter. Sebastian aerosol torrschampo avlägsnar överflödig olja vid rötterna och är redo att användas när som helst och var som helst.
Fördelar:
– Professionellt torrschampo för alla hårtyper
– Spray som omedelbart fräschar upp frisyren
– Förbättrar struktur och formbarhet
Resultat:
Uppfräschat och formbart hår
Användning:
Skaka Sebastian Dynamic torrschampo ordentligt före varje användning.Spraya på rötterna för att avlägsna överflödig olja och kamma sedan igenom.För omedelbar struktureffekt, spraya på medellängd och föna torrt, Kör sedan fingrarna genom håret för att arbeta in det.
Sebastian Professional ger stylister nya produkter, verktyg och tekniker som förenklar och löser de utmaningar som frisörer stöter på dagligen. Sebastian uppfann krustången och den första halvpermanenta, ammoniakfria hårfärgen Cellophanes, det första våta gelen, samt den första kombinerade vårdande och stylande medlet Potion 9. Sebastian Professionals grundades av stylisten från Los Angeles Geri Cusenza på principen om oräddhet. En hunger för innovation och önskan att förändra hur man gör saker på har alltid varit Sebastians uppdrag i livet. Sebastian inspirerar artisten i varje stylist med nya tekniker, erbjuder nya, professionella styling och hårvårdsprodukter för nya frisyrer.

Vikt 0,22 kg

Relaterade produkter

Andra tips