Craft Clay 150ml

544 kr

Craft Clays omformningsbara strukturerare är speciellt avsedd för kort till medellångt hår och ger volym och stark definition åt håret.

1-3 dagar leveranstid

Sebastian Professional Craft Clay hårstrukturerare

Skapa en torr, matt look och känsla med Sebastian Professional Craft Clay. Denna professionella hårstyler ger naturlig stadga från rötterna och ändrar hårets struktur, samt ger det en matt finish. Craft Clays omformningsbara strukturerare är speciellt avsedd för kort till medellångt hår och ger volym och stark definition åt håret. Sebastians formlera innehåller jordmineraler och separerar och omformar hårets struktur.

Fördelar:

– Omformningsbar, matt strukturerare för medellångt och kort hår.

– Naturlig, flexibel stadga och matt finish

– Innehåller jordmineraler och separerar och omformar hårets struktur

Resultat:

Flexibel stadga med matt look

Användning:

Mjuka upp Sebastian Craft Clay styler i händerna.Arbeta igenom torrt hår för att ändra strukturen, forma och separera för en torr, matt finish.Gnid in i rötterna för att rufsa till frisyren och skapa volym.

Sebastian Professional ger stylister nya produkter, verktyg och tekniker som förenklar och löser de utmaningar som frisörer stöter på dagligen. Sebastian uppfann krustången och den första halvpermanenta, ammoniakfria hårfärgen Cellophanes, det första våta gelen, samt den första kombinerade vårdande och stylande medlet Potion 9. Sebastian Professionals grundades av stylisten från Los Angeles Geri Cusenza på principen om oräddhet. En hunger för innovation och önskan att förändra hur man gör saker på har alltid varit Sebastians uppdrag i livet. Sebastian inspirerar artisten i varje stylist med nya tekniker, erbjuder nya, professionella styling och hårvårdsprodukter för nya frisyrer.

Vikt 0,22 kg

Relaterade produkter

Andra tips