Trial Kit System 5

340 kr

Nioxin Hair System Kit 5 normalt till tunt hår, medel- till grovt, naturligt eller kemiskt behandlat hår

Uppnå fylligare och mer återfuktat hår med det innovativa Nioxin Hair System Kit 5 för normalt till tunt, medeltjockt till grovt, naturligt eller kemiskt behandlat hår. Denna behandling för tjockare hår i tre delar med SmoothPlex ger volym och fukt åt håret samtidigt som den fräschar upp hårbotten. Nioxin Hair System minskar håravfall genom att stärka motståndskraften mot skador och slitage. Återfuktande System 5-behandlingsprodukter för naturligt eller färgat hår är speciellt utformade till att ge tjockare, tätare hår med livlig färg.Nioxin Cleanser 1 (150ml) avlägsnar talg och miljörester från hårbotten och håret. Nioxin Scalp Revitaliser Conditioner 1 (150ml): ett lätt balsam som ger håret spänst och kontrollerar fuktbalansen. Nioxin Scalp Treatment 1 (50ml): med antioxidanter och växter för en fräschare hårbotten.

Fördelar:

– Komplett, professionell behandling för tjockare hår för normalt till tunt, medel till grovt, naturligt eller färgat hår

– System 5 för fylligare och återfuktat hår

– Transaktivt leveranssystem hjälper till att avlägsna talg och miljörester från hårbotten.

– Fuktbalans, jämn kontroll och minskat håravfall med SmoothPlex-teknologi

Resultat:

Tjockare och starkare hår, uppfräschad hårbotten

Användning:

Nioxin rengöringsmedel: Applicera i vått hår, massera försiktigt in i hårbotten och håret. Massera upp ett lödder i 1 minut.Skölj noggrant.Använd dagligen.Nioxin hårbottenstimulerare: Fördela i hårbotten och håret efter tvätt.Vänta i 1-3 minuterSkölj noggrant.Nioxin hårbottenbehandling: Applicera direkt i hela hårbotten.Massera försiktigt in.Skölj inte.

70 % av användarna märker att håret ser tjockare och tätare ut inom 4 veckor. NIOXIN är det mest rekommenderade professionella märket bland hårstylister och colorister för kunder med tunt, färgbehandlat hår. Håret ser tjockare och tätare ut med lyster i färgen.

Varumärke:

”Nioxin är det enda salongmärket med mer än 25 års erfarenhet av håravfall. Nioxin anser att hårbotten är en förlängning av ansiktshuden och att den bör behandlas likadant. Ända sedan Eva Graham skapade varumärket har Nioxin skapat och lett en ny kategori inom hårvårdsbranschen och gett hopp och förtroende åt män och kvinnor världen över. Nioxin är det främsta valet bland frisörer för håravfall och vinnare av Stylist Choice-priset 15 år i rad.”

1-3 dagar leveranstid

Relaterade produkter