Trial Kit System 2

340 kr

Nioxin Hair System Kit 2 behandling för märkbart tunnare, fint naturligt hår

Få håret att se tjockare ut med det innovativa Nioxin Hair System Kit 2 behandling för märkbart tunnare, fint naturligt hår. Detta professionella set med 3 hårvårdsprodukter hjälper till att rengöra, optimera och behandla håret och hårbotten. Nioxin Hair System ökar motståndskraften mot skador och slitage och gör håret fylligare med en sund glans. Den volymgivande System 2-behandlingen innehåller SPF 15 solskydd för att skydda hårbotten, och antioxidanter och växter för en fräschare hårbotten.Nioxin Cleanser 1 (150ml) avlägsnar talg och miljörester från hårbotten och håret. Nioxin Scalp Revitaliser Conditioner 1 (150ml): ett lätt balsam som ger håret spänst och kontrollerar fuktbalansen. Nioxin Scalp Treatment 1 (40ml): med antioxidanter och växter för en fräschare hårbotten.

Fördelar:

– Professionell behandling för märkbart tunnare, fint, naturligt hår.

– System 2: fylligare hår och ökat skydd mot skador

– BioAMP-teknologin gynnar tjockare hår genom att öka varje hårstrås fyllighet och minskar håravfall.

– Aktiv-Renewal-teknologin för en uppfräschad hårbotten och sund glans åt naturligt hår

Resultat:

Tjockare, fylligare hår

Användning:

Nioxin rengöringsmedel: Applicera i vått hår, massera försiktigt in i hårbotten och håret. Massera upp ett lödder i 1 minut.Skölj noggrant.Använd dagligen.Nioxin hårbottenstimulerare: Fördela i hårbotten och håret efter tvätt.Vänta i 1-3 minuterSkölj noggrant.Nioxin hårbottenbehandling: Applicera direkt i hela hårbotten.Massera försiktigt in.Skölj inte.

Komplettera Nioxin System med produkterna från Intensive Treatment.

70 % av användarna märker att håret ser tjockare och tätare ut inom 4 veckor.

Varumärke:

”Nioxin är det enda salongmärket med mer än 25 års erfarenhet av håravfall. Nioxin anser att hårbotten är en förlängning av ansiktshuden och att den bör behandlas likadant. Ända sedan Eva Graham skapade varumärket har Nioxin skapat och lett en ny kategori inom hårvårdsbranschen och gett hopp och förtroende åt män och kvinnor världen över. Nioxin är det främsta valet bland frisörer för håravfall och vinnare av Stylist Choice-priset 15 år i rad.”

1-3 dagar leveranstid

Relaterade produkter

Andra tips