System 6 Scalp Therapy Conditioner 300ml

243 kr

Nioxin Hair System 6 Scalp Revitalizing balsam för märkbart tunnare, medel till grovt, naturligt eller kemiskt behandlat hår 300ml.

1-3 dagar leveranstid

Stärk och återfukta håret med Nioxin System 6 Scalp Revitalizing Conditioner för märkbart tunnare, medel till grovt, naturligt eller kemiskt behandlat hår. Det lätta Nioxin balsamet är speciellt avsett för fint, tunt hår och får det att se tjockare ut. Nioxin Scalp Revitaliser är andra steget i en 3-delad Nioxin-behandling, utformad för att stärka håret och förbättra hårets struktur.Resultat: Återfuktat hår och hårbotten, fylligare hår

”Nioxin är det enda salongmärket med mer än 25 års erfarenhet av håravfall. Nioxin anser att hårbotten är en förlängning av ansiktshuden och att den bör behandlas likadant. Ända sedan Eva Graham skapade varumärket har Nioxin skapat och lett en ny kategori inom hårvårdsbranschen och gett hopp och förtroende åt män och kvinnor världen över. Nioxin är det främsta valet bland frisörer för håravfall och vinnare av Stylist Choice-priset 15 år i rad.”

Vikt 0,34 kg

Relaterade produkter

Andra tips