System 4 Scalp Revitaliser 300ml

243 kr

Nioxin Hair System 4 Scalp Revitaliser balsam för normalt till tunt, märkbart tunnare, fint, kemiskt behandlat hår 300ml

Stärk och återfukta håret med Nioxin System 4 Scalp Revitaliser för normalt till tunt, märkbart tunnare, fint, kemiskt behandlat hår. Det lätta Nioxin balsamet är speciellt avsett för fint, tunt hår och får det att se tjockare ut. Nioxin Scalp Revitaliser är andra steget i en 3-delad Nioxin-behandling, utformad för att stärka håret och förbättra hårets struktur.

Fördelar:

– Professionell hår och hårbottenrengörare för normalt till tunt , märkbart tunt, fint, kemiskt behandlat hår

– Ökad hårets elasticitet och fuktbalans

– Steg 2 av Nioxin System 4 behandling för tjockare hår

– System 4: förstärkt hårstruktur och skydd mot slitage

Resultat:

Återfuktat hår och hårbotten, fylligare hår

Användning:

Schamponera håret.Fördela Nioxin Scalp Revitaliser i hår och hårbotten.Vänta i 1-3 minuter.Skölj noggrant.

Tvätta håret med Nioxin Cleanser före du använder Scalp Revitaliser.Efter användningen av Scalp Revitaliser, applicera Nioxin Scalp Treatment för att optimera och behandla hårbotten och hår.

70 % av användarna märker att håret ser tjockare och tätare ut inom 4 veckor. NIOXIN är det mest rekommenderade professionella märket bland hårstylister och colorister för kunder med tunt, färgbehandlat hår. Håret ser tjockare och tätare ut med lyster i färgen.

Varumärke:

”Nioxin är det enda salongmärket med mer än 25 års erfarenhet av håravfall. Nioxin anser att hårbotten är en förlängning av ansiktshuden och att den bör behandlas likadant. Ända sedan Eva Graham skapade varumärket har Nioxin skapat och lett en ny kategori inom hårvårdsbranschen och gett hopp och förtroende åt män och kvinnor världen över. Nioxin är det främsta valet bland frisörer för håravfall och vinnare av Stylist Choice-priset 15 år i rad.”

1-3 dagar leveranstid

Relaterade produkter

Andra tips