System 2 Scalp Treatment 100ml

281 kr

Nioxin Hair System 2 hårbotten och hårbehandling för märkbart tunnare, fint, naturligt hår 100ml

Skydda och fräscha upp hårbotten med Nioxin System 2 hårbotten- och hårbehandling för märkbart tunnare, fint, naturligt hår. Denna leave-in hår- och hårbottenbehandling är speciellt utformad för färgat hår med håravfall. Nioxin-behandlingen är berikad med antioxidanter och växter och hjälper till att förebygga håravfall på grund av slitage, samt ger en uppfräschad hårbotten. Denna speciella hårvårdsprodukt skyddar dessutom hårbotten med SPF 15 solskydd. Nioxins hårbotten- och hårbehandling är sista steget i ett 3-delat hårsystem, utformat för att stärka håret och förbättra hårets struktur.

Fördelar:

– Professionell hårbotten- och hårbehandling för tjockare hår, för märkbart tunnare, fint, naturligt hår

– Med solskydd, antioxidanter och växter för att skydda och fräscha upp hårbotten

– Steg 3 av Nioxin System 2 behandling för tjockare hår

– System 2 : för tätare hår och återställd fuktbalans

Resultat:

Ökad volym åt håret och uppfräschad hårbotten

Användning:

Applicera Nioxin hårbotten- och hårbehandling direkt i hela hårbotten.Massera försiktigt in.Skölj inte.

Innan du applicerar Nioxins hår- och hårbottenbehandling ska du tvätta och optimera hårbotten och håret med Nioxin Cleanser och Nioxin Scalp Revitaliser.

70 % av användarna märker att håret ser tjockare och tätare ut inom 4 veckor.

Varumärke:

”Nioxin är det enda salongmärket med mer än 25 års erfarenhet av håravfall. Nioxin anser att hårbotten är en förlängning av ansiktshuden och att den bör behandlas likadant. Ända sedan Eva Graham skapade varumärket har Nioxin skapat och lett en ny kategori inom hårvårdsbranschen och gett hopp och förtroende åt män och kvinnor världen över. Nioxin är det främsta valet bland frisörer för håravfall och vinnare av Stylist Choice-priset 15 år i rad.”

1-3 dagar leveranstid

Relaterade produkter

Andra tips