System 1 Scalp Treatment 100ml

281 kr

Nioxin Hair System 1 hårbottenbehandling för normalt till tunt, fint, naturligt hår 100ml

Fräscha upp hårbotten och öka hårets volym med Nioxin System 1 hårbottenbehandling för normalt till tunt, fint, naturligt hår. Denna professionella produkt med antioxidanter och växter fräschar upp hårbotten och ger en frisk glans åt naturligt hår. Den volymskapande Nioxin leave-in-behandlingen hjälper till att skapa hår som ser tjockare ut genom att öka varje hårstrås fullhet. Nioxins hårbottenbehandling är sista steget i det 3-delade hårsystemet som förstorar hårets struktur samtidigt som det skyddar mot slitage.

Fördelar:

– Professionell hårbottenbehandling för tjockare hår för normalt till tunt, naturligt hår

– Med antioxidanter och växter för en uppfräschad hårbotten

– Steg 3 av Nioxin System 1 behandling för tjockare hår

– System 1: förstärkt hårstruktur och skydd mot slitage

Resultat:

Ökad volym åt håret och uppfräschad hårbotten

Användning:

Applicera Nioxin hårbottenbehandling direkt i hela hårbotten.Massera försiktigt in.Skölj inte.

Innan du applicerar Nioxins hårbottenbehandling ska du tvätta och optimera hårbotten och håret med Nioxin Cleanser och Nioxin Scalp Revitaliser.

70 % av användarna märker att håret ser tjockare och tätare ut inom 4 veckor.

Varumärke:

”Nioxin är det enda salongmärket med mer än 25 års erfarenhet av håravfall. Nioxin anser att hårbotten är en förlängning av ansiktshuden och att den bör behandlas likadant. Ända sedan Eva Graham skapade varumärket har Nioxin skapat och lett en ny kategori inom hårvårdsbranschen och gett hopp och förtroende åt män och kvinnor världen över. Nioxin är det främsta valet bland frisörer för håravfall och vinnare av Stylist Choice-priset 15 år i rad.”

1-3 dagar leveranstid

Relaterade produkter