System 1 Cleanser 300ml

217 kr

Nioxin System 1 Cleanser schampo för normalt till tunt naturligt hår 300ml

Förbered hårbotten och håret för en komplett behandling för fylligare hår med Nioxin System 1 Cleanser för normalt till tunt naturligt hår. Denna professionella hårprodukt avlägsnar talg, fettsyror och andra miljörester från hårbotten och hår. Nioxin schampot rengör hårbotten på djupet och gör att håret ser tjockare ut. Nioxin cleanser är första steget i en 3-delad Nioxin-behandling, utformad för att stärka håret och förbättra hårets struktur.

Fördelar:

– Professionell hår och hårbottenrengörare för normalt till tunt, naturligt hår

– Avlägsnar olja och föroreningar

– Steg 1 av Nioxin System 1 behandling för tjockare hår

– Nioxin System 1: förstärkt hårstruktur och skydd mot slitage

Resultat:

Rengjord hårbotten och hår som ser tjockare ut

Användning:

Applicera Nioxin Cleanser i vått hår, massera försiktigt in i hårbotten och hår.Massera upp ett lödder i 1 minut.Skölj noggrant.Använd dagligen.

Efter rengöring med Nioxin Cleanser, använd Nioxin Scalp Revitaliser och Nioxin Scalp Treatment för att optimera och behandla hårbotten och hår.

70 % av användarna märker att håret ser tjockare och tätare ut inom 4 veckor.

Varumärke:

”Nioxin är det enda salongmärket med mer än 25 års erfarenhet av håravfall. Nioxin anser att hårbotten är en förlängning av ansiktshuden och att den bör behandlas likadant. Ända sedan Eva Graham skapade varumärket har Nioxin skapat och lett en ny kategori inom hårvårdsbranschen och gett hopp och förtroende åt män och kvinnor världen över. Nioxin är det främsta valet bland frisörer för håravfall och vinnare av Stylist Choice-priset 15 år i rad.”

1-3 dagar leveranstid

Relaterade produkter

Andra tips