Scalp Recovery Serum 100ml

281 kr

”Nioxin Scalp Recovery Soothing Serum är en svalkande leave in-behandling med pyritionzink som motverkar mjäll*. *vid regelbunden användning tillsammans med Scalp Recovery Purifying Cleanser”

”Svalkar och motverkar mjäll* *vid regelbunden användning tillsammans med Scalp Recovery Purifying Cleanser”

Motverkar mjäll från första användningstillfället

– Leave in-behandling mot mjäll och kliande, flagnande hårbotten

– Med pyritionzink, en aktiv ingrediens som godkänts av FDA, och extrakt från grönt te

– ”Svalkar och motverkar mjäll* * vid regelbunden användning tillsammans med Scalp Recovery Purifying Cleanser”

– Lugnar huden

– Steg 3 av Nioxin Scalp Recovery mjällbehandling

Tips & Advice: Applicera direkt på hårbotten efter användning av Purifying Exfoliator och Moisturizing Conditioner.

Gör så här för att motverka mjäll från första användningstillfället, för ett friskt och fylligt hår: Börja med att rengöra hår och hårbotten med Nioxin Scalp Recovery Purifying Cleanser-schampot. Fortsätt med Scalp Recovery Moisturizing Conditioner i hårbotten och hårlängder, och avsluta behandlingen genom att applicera Nioxin Scalp Recovery Soothing Serum leave in-behandling direkt på hårbotten.

”VIKTEN AV ATT TA HAND OM HÅRBOTTEN Hårbotten är en förlängning av huden i ansiktet och kräver samma vård och omsorg. Den innovativa, hudvårdsinspirerade NIOXIN-formeln mot tunnhårighet är framtagen för att stärka*, ge näring åt och vårda håret från rötterna. *mot brutna hårstrån”

Brand Story:

”25 års erfarenhet. Historien bakom Nioxin började när en nyfiken ung flicka såg hur frustrerad hennes far var över sitt håravfall och hörde hans önskan om att någon en dag skulle hitta en lösning. När hon själv började tappa hår efter en förlossning började Eva Graham anta en ny inställning till hälsosamt hår med utgångspunkt i hårbotten. Eva insåg att vackert hår bara kan växa på en hälsosam grund, och eftersom hårbotten är en förlängning av ansiktet, var den grunden huden. Det var så hudvård för hårbotten skapades, och Eva påbörjade sin resa mot ett tjockare och fylligare hår.”

1-3 dagar leveranstid

Relaterade produkter

Andra tips