Loyalty Kit System 4

552 kr

Nioxin Hair System Kit 4 normalt till tunt märkbart tunt, fint och kemiskt behandlat hår

Få håret att se tjockare ut och återställ fuktbalansen med Nioxin Hair System Kit 4 för normalt- till märkbart tunnare, fint, kemiskt behandlat hår. Detta unika set med 3 hårprodukter mot håravfall hjälper till att stärka hårets motståndskraft mot skador på hårets yttre skikt, minskar håravfall på grund av slitage och får håret att se fylligare ut. Denna professionella Nioxin-behandling för tjockare hår, rengör, optimerar och behandlar färgat hår och gör det återfuktat och levande. Den volymgivande System Kit 4 innehåller SPF 15 solskydd för att skydda hårbotten och antioxidanter och växter för en fräschare hårbotten.Nioxin Cleanser 1 (300ml) avlägsnar talg och miljörester från hårbotten och håret. Nioxin Scalp Revitaliser Conditioner 1 (300ml): ett lätt balsam som ger håret spänst och kontrollerar fuktbalansen. Nioxin Scalp Treatment 1 (100ml): med antioxidanter och växter för en fräschare hårbotten.

Fördelar:

– Komplett, professionell behandling för tjockare hår för märkbart tunnare, färgat hår

– System 4 för fylligare hår och återställd fuktbalans

– BioAMP-teknologin gynnar tjockare hår genom att öka varje hårstrås fyllighet och minskar håravfall.

Resultat:

Tjockare och starkare hår, uppfräschad hårbotten

Användning:

Nioxin rengöringsmedel: Applicera i vått hår, massera försiktigt in i hårbotten och håret.Massera upp ett lödder i 1 minut.Skölj noggrant.Använd dagligen.Nioxin hårbottenstimulerare: Fördela i hårbotten och håret efter tvätt.Vänta i 1-3 minuterSkölj noggrant.Nioxin hårbottenbehandling: Applicera direkt i hela hårbotten. Massera försiktigt in.Skölj inte.

Komplettera Nioxin System med produkterna från Intensive Treatment.

70 % av användarna märker att håret ser tjockare och tätare ut inom 4 veckor. NIOXIN är det mest rekommenderade professionella märket bland hårstylister och colorister för kunder med tunt, färgbehandlat hår. Håret ser tjockare och tätare ut med lyster i färgen.

Varumärke:

”Nioxin är det enda salongmärket med mer än 25 års erfarenhet av håravfall. Nioxin anser att hårbotten är en förlängning av ansiktshuden och att den bör behandlas likadant. Ända sedan Eva Graham skapade varumärket har Nioxin skapat och lett en ny kategori inom hårvårdsbranschen och gett hopp och förtroende åt män och kvinnor världen över. Nioxin är det främsta valet bland frisörer för håravfall och vinnare av Stylist Choice-priset 15 år i rad.”

1-3 dagar leveranstid

Relaterade produkter

Andra tips