Loyalty Kit System 3

552 kr

Nioxin Hair System Kit 3 normalt till tunt kemiskt behandlat hår

Förstora hårets struktur och återställ fuktbalansen med det innovativa Nioxin Hair System Kit 3 för normalt- till tunt, fint, kemiskt behandlat hår. Denna professionella behandling för tjockare hår för färgat hår innehåller tre produkter som utformats till att ge volym och stärka tunt hår. Nioxin Hair minskar håravfall på grund av slitage, samtidigt som det rengör och fräschar upp hårbotten. System 3-behandling gör håret tjockare, fylligare och en livlig färg.Nioxin Cleanser 1 (300ml) avlägsnar talg och miljörester från hårbotten och håret. Nioxin Scalp Revitaliser Conditioner 1 (300ml): ett lätt balsam som ger håret spänst och kontrollerar fuktbalansen. Nioxin Scalp Treatment 1 (100ml): med antioxidanter och växter för en fräschare hårbotten.

Fördelar:

– Komplett, professionell behandling för tjockare hår för normalt till tunt färgat hår

– System 3: förstärkt hårstruktur och återställd fuktbalans

– BioAMP-teknologin gynnar tjockare hår genom att öka varje hårstrås fyllighet och minskar håravfall.

– Transaktivt leveranssystem hjälper till att avlägsna talg och miljörester från hårbotten.

Resultat:

Tjockare och starkare hår, uppfräschad hårbotten

Användning:

Rengöringsmedel: Applicera i vått hår, massera försiktigt in i hårbotten och håret.Massera upp ett lödder i 1 minut.Skölj noggrant.Använd dagligen.Hårbottenstimulerare:: Fördela i hårbotten och håret efter tvätt.Vänta i 1-3 minuterSkölj noggrant.Hårbottenbehandling: Applicera direkt i hela hårbotten.Massera försiktigt in i hårbotten.Skölj inte.

Komplettera Nioxin System med produkterna från Intensive Treatment.

70 % av användarna märker att håret ser tjockare och tätare ut inom 4 veckor. NIOXIN är det mest rekommenderade professionella märket bland hårstylister och colorister för kunder med tunt, färgbehandlat hår. Håret ser tjockare och tätare ut med lyster i färgen.

Varumärke:

”Nioxin är det enda salongmärket med mer än 25 års erfarenhet av håravfall. Nioxin anser att hårbotten är en förlängning av ansiktshuden och att den bör behandlas likadant. Ända sedan Eva Graham skapade varumärket har Nioxin skapat och lett en ny kategori inom hårvårdsbranschen och gett hopp och förtroende åt män och kvinnor världen över. Nioxin är det främsta valet bland frisörer för håravfall och vinnare av Stylist Choice-priset 15 år i rad.”

1-3 dagar leveranstid

Relaterade produkter

Andra tips