Loyalty Kit System 1

552 kr

Nioxin Hair System Kit 1 behandling för normalt till tunt naturligt hår

Förstora hårets struktur och skydda det mot slitage med det innovativa Nioxin Hair System 1-kitet för normalt- till tunt naturligt hår. Denna unika sats med tre professionella hårprodukter, baserade på avancerad hudvård, är speciellt sammansatt för att göra håret tjockare och tätare. Den volymgivande Nioxin System 1-behandlingen minskar håravfall på grund av slitage och stärker håret, samtidigt som det fräschar upp hårbotten och ger en sund glans åt normalt och tunt naturligt hår. Nioxin Cleanser 1 (300ml) avlägsnar talg och miljörester från hårbotten och håret. Nioxin Scalp Revitaliser Conditioner 1 (300ml): ett lätt balsam som ger håret spänst och kontrollerar fuktbalansen. Nioxin Scalp Treatment 1 (100ml): med antioxidanter och växter för en fräschare hårbotten.

Fördelar:

– Komplett, professionell behandling för tjockare hår för normalt till tunt naturligt hår.

– System 1: förstärkt hårstruktur och skydd mot slitage.

– BioAMP-teknologin gynnar tjockare hår genom att öka varje hårstrås fyllighet och minskar håravfall.

– Aktiv-Renewal-teknologin för en uppfräschad hårbotten och sund glans åt naturligt hår

– Transaktivt leveranssystem hjälper till att avlägsna talg och miljörester från hårbotten.

Resultat:

Tjockare, fylligare hår

Användning:

NIOXIN Cleanser: Applicera i vått hår, massera försiktigt in i hårbotten och håret.Massera upp ett lödder i 1 minut.Skölj noggrant.Använd dagligen.Hårbottenstimulerare:: Fördela i hårbotten och håret efter tvätt.Vänta i 1-3 minuterSkölj noggrant.Hårbottenbehandling: Applicera direkt i hela hårbotten.Massera försiktigt in.Skölj inte.

Komplettera Nioxin System med produkterna från Intensive Treatment.

Varumärke:

”Nioxin är det enda salongmärket med mer än 25 års erfarenhet av håravfall. Nioxin anser att hårbotten är en förlängning av ansiktshuden och att den bör behandlas likadant. Ända sedan Eva Graham skapade varumärket har Nioxin skapat och lett en ny kategori inom hårvårdsbranschen och gett hopp och förtroende åt män och kvinnor världen över. Nioxin är det främsta valet bland frisörer för håravfall och vinnare av Stylist Choice-priset 15 år i rad.”

1-3 dagar leveranstid

Relaterade produkter

Andra tips